donderdag 28 april 2011

Turkije

even een kort bericht (foto's lukt helaas niet vanaf deze laptop) om jullie te melden dat wij ons prima vermaken hier in Turkije. Het weer is niet echt stabiel , soms 's morgens bewolkt, soms 's middags, maar dat geeft niks, ik lig toch nooit van 10-17 in de zon.
Ik vermaak me met lezen, luistercd's, haman, massage's. luieren, stukje zwemmen in zee of zwembad. Heerlijke bufetten en 's avonds leuke shows. Gezellige mensen om mee te kletsen. Op de momenten die dan nog overblijven pak ik naald en draad en frutsel wat mandjes in elkaar. 12 nieuwe heb ik al geproduceerd. We zijn alweer over de helft, as. woensdagmogen om 7.00 vliegen we terug naar nl.
Dus nog ff geduld dan kan ik jullie de mandjes showen.

donderdag 14 april 2011

en nog 1!

Bedankt vast voor alle goede vakantiewensen, maar ik ben nog niet weg. Morgen nog een late dienst Leeuwarden en zaterdag mag ik een avondje in Groningen werken. Zondag ga ik onze koffers volladen. Ma en di nog een nacht en dan vliegen we donderdagmorgen in alle vroegte naar Turkije! Onze vlucht is nl verplaatst, ipv om 10.00 vanuit Eindhoven vliegen we om 4.00 vanuit Amsterdam.
Dat houdt in dat we om 9.00 landen en na de transfer van 3.00 om 12.00 bij ons hotel zijn. Reken maar dat we als snel bij het zwembad zijn. maar goed, ondertussen nog het vierde blokje van de cotton country quilt:

dinsdag 12 april 2011

cotton country quilt

Volgende blokje van de cotton country quilt is klaar!
2 schattige schaapjes. Verder weinig te melden, ik doe mijn ding, werk slaap enz. En heerlijk aan het aftellen voor Turkeije, onze vlucht is vervroegd dus mogen we nog eerder weg! Langzamerhand bedenk ik wat er allemaal mee moet in de koffer. Niet alleen kleren, maar ook leesboeken, ipod, en handwerkjes..........want zonder kan ik niet.
Zondag ga ik de koffer inpakken.

maandag 4 april 2011

april

Weer een nieuwe maand dus een update van de kalender van Ellie's quiltplace.
April met de belofte van mooi weer, ontluikend groen en pasen.


Dit weekend ben ik met DF naar hun chalet in Kijkduin geweest. Het was heerlijk, vooral zaterdag want toen hadden we prachtig weer erbij. Ik had mijn stichery meegenomen maar weinig steekjes gezet.
De roze/rode sjaal voor dochter van een collega is af. Het derde blokje van de quintry contton quilt is af en er zit weer een nieuwe rij aan de quilt beweging. Deze week hopelijk wat tijd om het jullie te laten zien. Ik heb wel drie dagdiensten en vier nachten dus moet het "tussen" de bedrijven door.
Tot gauw!