vrijdag 14 januari 2011

ben ik eindelijk weer eens

He, he, ben ik eindelijk weer eens! Wat is er gebeurd? Nou eigenlijk niks bijzonders. Ik wilde jullie nog mailen om te laten zien wat de kerstman mij gebracht had, ik wilde jullie nog mailen om jullie een goed uiteinde te wensen, ik wilde jullie nog mailen om jullie een gelukkig nieuw jaar te wensen, maar..................ik deed niets! Waarom dan niet marjan? Tja, even een writersblock of zo iets denk ik. Goede dagen gehad hoor, gezellige kerst, gezellig oud en nieuw. De 12 maanden van het jaar in stitchery zijn af, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de biezen, ben bezig nieuwe stichery voor te bereiden, dwz. stofgesneden, plakbapstist besteld, patronen aan het overtrekken. enz enz, Nog een paar dagen dan kan ik er wat van showen, nog even geduld.
Belangrijkste wat gebeurd is is dat ik 24 december gestopt ben met roken. Ik wil het niet overdrijven, maar na ruim 30 jaar roken heeft dit best nogal wat impect. Ik heb hulp van pillen en zo nu een dan een nicotinne kauwgumpje en eingelijk gaat het best goed. Geen last van mijn humeur, geen trillende handen of slapeloze nachten. Maar toch heeft het zijn weerslag op mijn leven. Ik durf nauwelijks in de bijkeuken te komen want daar rookte ik sinds we dit huis hadden. Mijn wasmachine staat daar echter ook en de handdoeken zijn bijna op! En zo zijn er nog wel wat voorbeelden. Maar goed, ik kan ook niet verwachten dat je iets wat je meer dan 30 jaar hebt gedaan zomaar loslaat en vergeet. Voorlopig gaan we gewoon zo door, ik hoop dat ik het red, maar zeg nooit nooit!
Nou toch nog even mijn kerstkado:


Hier staan echt hele mooie quilts in, wordt weer een hele dikke wimmie.
Komende dinsdag heb ik een workshop bij Janny en as donderdag weer quiltbee.
Genoeg te doen dus. As weekend late diensten en dan hoop ik mijn quiltjes te wassen en dan komende week te showen.
Tot later dus.

4 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je bent gestopt!!!!Doorzetten hoor, als ik het kan, kan jij het ook!!!
  Mooi kerstcadeau heb je gekregen. Tot donderdag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoera, weer een roker minder! Hou vol en (voor wat het waard is) ik ben trots op je! Goeie tip als het verlangen de Kop op steekt > gauw iets anders gaan doen. B.v in dat mooie boek gaan zitten lezen met een kopje thee of koffie met een lekker chocolaatje erbij. SUCCES!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ellende he, voel met je mee. Ik ben inmiddels verslaafd aan lollies.
  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zet ém op met volhouden en inderdaad afleiding zoeken in dat mooie boek zal vast ook helpen!

  BeantwoordenVerwijderen