zaterdag 12 februari 2011

ff bijkletsen

Goedemorgen, Zojuist thuis gekomen na een nachtje werken. Ik was nog aardig fit en dacht: laat ik nog even een rondje naaien aan de twisted logcabin waaraan ik vorige week begonnen ben tijdens een workshop bij Janny.
Blijkbaar toch niet zo fit als ik dacht want ik maakte een fout en kan de helft van mijn werk dus weer uithalen!
Zien jullie welke fout ik maakte?
Deze week heb ik een pretpakket. nu nog 2 nachten waarin ik heerlijk met paarse stofjes stoei, dinsdag met DH naar de huishoudbeurs, woensdag een late dienst, donderdag alweer een quiltworkshop en vrijdag pakken want zaterdag vertrekken we in alle vroegte naar Berlijn. Fijn weekend allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Nou Marianne, hoe goed ik ook speur, ik zie de fout niet hoor. Ik had gehoopt dat hier al een reactie zou staan van iemand die het wel ziet, maar helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, ik geloff dat ik het zie, de onderste lange witte loopt niet ver genoeg door. Jeetje, dat valt echt niet op, ik heb wel 10 minuten zitten zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou...ik denk dat de onderrand niet helemaal goed zit.
  Zou 't dat kunnen zijn? Verder is het volgens mij perfect.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zal ik het maar verklappen dan?
  Na de 1 na laatste strook ben ik doorgegaan met bruin en ben de beige tussenstrook vergeten, de laatste rand kan ik dus uithalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelfs als je het uitlegt zit ik nog te knipperen, heerlijk zo'n fout die niemand opvalt!
  een mooi blok, Marjanne! Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig werk , weet dat dit niet van de gemakkelijkste is! Proficiat! Volg het op , vind dit fijn. Groetjes uit Brugge Carine

  BeantwoordenVerwijderen