dinsdag 27 december 2011

van alles wat

Zo, de kerstdagen zijn we achter de rug. Het waren rustige, gezellige dagen met ook nog een flinke wandeling van 8 km.

De verborgen sterren en mexican star heb ik laatst op de bee al laten zien en liggen nu op de stapel nog te dubbelen.
Deze dagen niet zo heel veel gedaan.
Een labeltje her en der, ik ben nu bij nummer 27 en er zitten al 14 banen aan de life is beautiful

Nog 6 banen te gaan dus.
Het festoneren van de hartjes is klaar en ik ben nu begonnen met doorquilten, dit wordt nl met de as-you-go methode gedaan, ben benieuwd hoe dat bevalt.

En verder heb ik belsoten met Conny mee te doen en dit jaar geen stofjes meer te kopen voor de heb! Alleen nog maar de noodzakelijke randen en achterkanten. Ik heb nl een dikke stapel quilts liggen die nog door gepit moeten worden, een dikke stapel die nog gedubbeld en dan gepit moeten worden en nog een aantal uvo's en wimmies in verschillende stadia. Het jaar 2012 gaat dus hopelijk het jaar van de affo's worden. Naast al die quilts liggen er ook nog diverse brei en borduurwerkjes die nodig moeten worden afgemaakt, dus voorlopig koop ik even niks! Ook qua kleding even niks want we moeten nu 24/7 in uniform dus draag mijn kleding nog nauwelijks, eerst maar eens wat kasten leegmaken en kleding die ik al jaren heb aan het goede doel geven.
Tjonge jonge wat een goede voornemens dit keer!
Tot besluit een klein kijkje in mijn kast:

Slechts een deel van mijn "verzameling", volgende keer misschien meer. Voor nu: allemaal een goed uiteinde. Ik werk tot zaterdagmorgen en mag dus oud en nieuw met mijn dierbare vieren!

4 opmerkingen:

 1. denk dat er minsrens 1 voornemen gaat mislukken nl dat van zeker geen nieuwe stofjes wedden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh wat een heerlijke voorraad Marjan, moet toch lukken komend jaar, ik hoop er ook wat extra affo's aan over te houden. Succes met alle goede voornemens en een fijne jaarwisseling gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede voornemens Marjan !
  Fijne jaarwisseling !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je goede voornemen, het gaat je met deze voorraad zeker lukken. Ik wens je veel affo's komend jaar en natuurlijk alle geluk dat bij de goede nieuwjaarswensen hoort, een prettige jaarwisseling, Marjan.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen