zaterdag 27 oktober 2012

superweek

Ik heb een superweek achter de rug met voor elk wat wils.
Het begon op maandag, wij vertrokken toen naar Wassenaar. We hadden daar een Duingalow geboekt en een vriendje van DS meegenomen. De reis verliep voorspoedig en bij aankomst was het prachtig weer. We hebben de jongens afgezet bij Duinrell en hebben toen zelf een heerlijke cappucicno gedronken op het terras en vervolgens een heerlijke strandwandeling gemaakt.
 De volgende morgen begon met een kleine teleurstelling. De geplande excursie in het Brabantse gedeelte van de Biesbosch werd afgebeld ivm te weinig belangstelling.Dan maar meteen naar deel twee van het programma: Quiltshop Leur in Etten Leur.

 Ik kocht daar bovenstaande stofjes en linnen voor de quilt Celine die ik wil gaan maken. Zal nog wel even duren voor ik er aan toe kom, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb de quilt in rood en in blauw gezien, maar ik heb paars gekozen als mijn kleur,. weet eens wat anders.De quilt bestaat uit blokken met schattige borduurtjes.
Toen zijn we maar meteen hierna doorgegaan naar Zwijndrecht, naar Aztec Rose:

 En daar kocht ik dit quilthuisje waar ik al een poosje naar op zoek was.
 Nog wat paarse stof, paars quiltgaren en rood/groen quiltgaren voor mijn kerstquilt.
 De volgende morgen konden we rustig beginnen en tegen de middag togen wij naar Dordrecht voor een rondleiding in het Beverbos en een tochtje met een fluisterboot. Helaas geen bevers gezien, maar wel meerderen beverburchten. Ik was nog nooit in de Biesbosch geweest en vond het zeker de moeite waard!

 Donderdag maakten wij een rondwandeling in Den Haag met gids en net toen wij het binnenhof opstapten zagen we daar premier Rutten stappen. Snel eropaf, maar de paparazi was ons voor en ergens achter deze fotografen en jounalisten staat hij dus.
 Het was een stevige wandeling van ruim 2 uur en we zagen veel. Helaas hierna geen tijd meer nog quiltwinkels te bezoeken, die ik eigenlijk wel op mijn lijstje had (maar ze bleken ook buiten het centrum te liggen).
 Vrijdag werd ik 49 jaar en kreeg deze bokaal van DS. DH had ik al gezegd niks te kopen en mijzelf wat uit te laten zoeken in de quiltwinkels en dat is dus gelukt.

 We ontruimden het huisje en de jongens togen nog even het park in zodat wij nog tijd hadden voor een heerlijke boswandeling waar we nog heel veel padddenstoelen konden bewonderen!

We sloten de vakantie en mijn verjaardag af met een heerlijke wokmaaltijd en zo is deze week weer omgevlogen.
Nu vannacht maar weer eens kijken hoe het op mijn werk is.

7 opmerkingen:

 1. Leuke week gehad dus! heerlijk aan zee!
  En nu maar wat moois maken van al die prachtige stofjes. Veel plezier ermee!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd! Prachtige stofjes en wat een leuk weekje tussenuit.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe week heb je gehad en wat heb je mooie stofjes gekocht en natuurlijk ....nog gefeliciteerd.

  Vrolijke groetjes Renee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen heb je gedaan, zo'n huisje lijkt mij ook nog weleens wat, die ga ik op mijn verlanglijstje zetten..
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gezellig allemaal.
  Nog gefeliciteerd hier ook maar even. En werk ze vannacht.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd! Verder heb je veel leuke dingen gedaan afgelopen week en nog heerlijk weer ook. En maar weer met frisse zin aan het werk. Werkze, ik ga slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, wat een leuke vakantie hebben jullie gehad!

  BeantwoordenVerwijderen