zondag 18 augustus 2013

IJsland


Vandaag zijn we thuis gekomen na een fantastische rondreis door IJsland. Natuur foto's volgen later.
De laatste anderhalve dag hadden we vrije tijd in Reikjavik. Ik was helemaal niet van plan op zoek te gaan naar een quiltwinkel oid. Maar we kregen van onze reisleidster een plattegrond van de stad uitgereikt. Rondom de plattegrond stonden bedrijven die reclame maakte, restaurants, tax free winkels en... Een quiltwinkel! Het moest dus zo zijn, ik kon er niet meer omheen. Vrijdagmorgen gingen we eerst met de boot walvissen spotten (gelukt) en hierna ging Willem naar de botanische tuin en ik naar Virka. En wat een leuke winkel! Veel voorbeelden, veel stof, benodigdheden, boeken etc. Ik heb genoten en heb daar zeker 1.5 uur doorgebracht. Natuurlijk ook een leuk souveniertje voor mij zelf gekocht. Dus... Als je ooit in Reikjavik bent is Virka echt een aanrader. De eigenaresse vond het ook totaal geen probleem dat ik foto's maakte voor mijn blog. Tot volgende keer, dan laat ik mijn aankopen zien en wat van de prachtige natuur.


5 opmerkingen:

 1. wat een mooie zaak zeg..daar heb je zeker met veel plezier rondgedwaald:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, en wat een grote winkel! Daar dwaal je niet in rond, volgens mij verdwaal er haast, tenminste zo lijkt het op de foto's..Duidelijk dat je hebt genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk is dat, als je ergens op vakantie bent en je loopt als 't ware tegen een quiltwinkel aan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig zo'n winkel !
  Fijne vakantie gehad he !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo dat is nog eens reklame maken! De volgende en eerste keer dat ik die kant op ga zal ik zeker een bezoekje brengen aan deze uitnodigende winkel. Fijn dat je je IJslands avontuur zo positief beleefd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen