woensdag 15 oktober 2014

Update

Goedemorgen allemaal op deze vroege morgen, jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik nachtdienst heb gehad, anders was ik zeker mijn bed niet uit geweest zo vroeg!

De achterkant van de winterwonderland werd op maat gesneden en genaaid, de lap was niet breed genoeg dus heb ik er een strook tussen gezet.
Hij zit nu in de doos om weg te brengen, het is even uitgesteld, maar ijs en wederdienende gaat het dan toch gebeuren volgende week woensdag.
Voor de niet regelmatige lezers van dit blog: ik heb een doos met tops gevuld die ik via quiltatelier Trijntje van der Horst wil laten machinequilten door Ely Prins.
Hier laat ik het voorlopig even bij, nieuwe tops zijn al in de maak, want ik sta nog steeds in de afmaakmodus. Dus wie weet heb ik zo weer een doos vol!Bijvoorbeeld met deze quit: de pineapple blossem die hier klaar ligt om in elkaar te zetten. Deze week werden de laatste blokken genaaid en op maat gesneden, ik voegde nog een extra rij blokken toe in de lengte, zodat ik straks een mooie een-persoons quilt heb.


Er kwamen weer 10 granny's bij, 5 gele en 5 paarse en het totaal staat nu op 58, nu zit oranje in mijn tas
(vanwege het vroege tijdstip zijn de kleuren wat vertekend). Binnenkort moet ik dus echt gaan nadenken hoe ik het geheel aan elkaar ga "breien".Ik moet nu nog 2 nachten en dan zitten er weer 5 nachten op, het weekend ga ik dan heerlijk met DS naar Amersfoort, beetje shoppen, filmpje, lekker eten enz enz, De voorspellingen zijn goed en we hebben er al zin in. Nu ga ik nog even een uurtje luxaflex soppen en ramen wassen, dan nog een uurtje een dvd in de machine met de deken van DS op schoot,  ik ben nu ongeveer op 115 cm, dus over de helft. En zo rond 10 uur rol ik mijn bed in om heerlijk te slapen terwijl jullie de dag beleven.
Geniet van de week, elkaar en het weekend en tot later!

4 opmerkingen:

 1. Fijn weekend, en maar lekker koese!
  Maar uhhhh heb jij wat met je blog gedaan? Het is hier zo kaal, alles is weg, behalve je blogjes....Of ligt dat aan mijn computer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik heb niks gezegd hoor, het is er allemaal weer.... Zal dus mijn computer zijn die gek doet :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het schiet weer lekker op in de nachtdienst...
  Fijn weekend alvast !

  BeantwoordenVerwijderen