woensdag 2 december 2009

mandjes update


Sorry, door een aantal omstandigheden (niet nader te specificeren, is het bloggen er even bij gebleven.
En niet alleen het bloggen, ook het handwerken kwam er even (nauwelijks) van. Alleen de voor-getekende, en geknipt/cq. gesneden, mandjes die voor het grijpen lagen waren een heerlijk werkje om te doen. Daardoor een score van 29. Met de 58 = 87
Al een respectabel aantal, wat even niet meer groeit want ik ben inmiddels druk met andere quilterige zaken. Ik heb me opgegeven om spulletjes te verkopen op een kerstmarkt. Dus nu moeten er in sneltreinvaart wat zaken afgemaakt worden. De kerstkrans natuurlijk, zowel voor aan de muur als op tafel van stro en gevulde zakjes. En ik ben bezig met een kerstboom van paper piercing. Hier binnenkort allemaal foto's van. Verder ben ik voor de 2de keer op workshop geweest bij de Ganzerik en heb ik nu alle patronen voor mijn scheve huisjes in het bezit. We hebben afgesproken in april een morgen bij elkaar te komen om ons werkstuk te showen en dan moet het natuurlijk wel af zijn. Tot slot heb ik me opgegeven bij de Ganzerik voor een nieuwe uitgebreide, meerdaagse quiltworkshop.
We gaan dan de Home Sweet Home maken, een prachtige quilt met aplicatie. Ik verwacht daar daar ook nog wel een bult werk ingaat zitten, de eerste bijeenkomst is in februari. Dus mensen: de komende periode hard aan de slag, jullie kunnen foto's verwachten van mijn kerstknutsels!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. Hallo Marjan, wat spannend om de huizen te gaan maken.
  Heel veel werk maar het is zo'n mooie quilt.
  Heb jammergenoeg geen muren om hem op te hangen anders was ik er ook vast aan begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tja, die plek ga ik nog zoeken maar vind hem idd heel mooi en wil graag leren apliceren!
  gr Marjan

  BeantwoordenVerwijderen