woensdag 11 augustus 2010

PIF en mandjes-update

Op Martine haar weblog las ik iets over de  Pay it forward, een leuke manier om zelfgemaakte cadeautjes te delen met medebloggers. Vind je het leuk van mij iets te krijgen en zelf ook iets weg te geven...... laat dan commentaar achter op dit berichtje.

Dit zijn de regels om mee te doen.

1) de eerste 3 mensen die mijn blog bezoeken en een reactie op dit bericht achterlaten met de mededeling dat zij deelnemen, ontvangen van mij een zelfgemaakt kadootje. Je hebt 1 jaar de tijd (volgens de regels) waarin je het kado moet versturen.

2) je moet zelf een blog hebben om deel te kunnen nemen aan de PIF.

3) Je moet een bericht plaatsen over de PIF op je blog en je moet dezelfde uitdaging stellen voor een PIF.


Wanneer je deelneemt aan mijn PIF, moet je op jouw blog een PIF houden, beloof je om binnen 1 jaar tijd een zelfgemaakt kado te sturen naar de eerste 3 mensen die intekenen op jouw blog voor deelname aan jouw PIF en zo gaat het door!!
Ik had geluk en zat bij de eerste drie!
Verder zijn er weer 21 mandjes bijgemaakt deze periode, totaal nu 282!
Ik merk wel dat ik na mijn vakantie weer erg op gang moet komen, werk ook veel en de warmte draagt er ook niet toe bij, maar ach, straks als de herfst aanbreekt komt het vanzelf weer goed. Heb me wel voorgenomen nu eerst ea af te maken voordat ik weer met van alles nieuws begin want de stapel uffo's groeit weer. Wordt vervolgd want er ligt alweer ea klaar om aan jullie te tonen, komende 2 dagen fff niet, late dienst en dan vier nachten.

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je mee doet met de Pay it forward.
    En je schiet hard op met de mandjes. Hoeveel nog?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ga tot vierhonderd dus schiet idd op voor mijn gevoel, hoewel de vaart er een beetje uit is

    BeantwoordenVerwijderen