zondag 27 november 2011

oh kom er eens kijken..........

wat de postbode nu weer bracht:Sorry, kon het echt niet laten nog even te profiteren van de uitverkoop bij Sylka. Noodgedwongen moest ik even rust nemen ivm rugklachten, maar dit lijkt nu weer aardig op te knappen dus kan ik er weer lekker tegenaan.
Niet zoveel gebeurd deze keer, van alles een beetje zullen we maar zeggen.
De samengestelde blokken van de flanellen quilt zijn klaar (27 stuks) en ik ben begonnen met de hartjes festoneren (4 klaar van de 27).Er is weer een stichery klaar van Living the dream, maar had er per abuis 1 overgeslagen dus kan er nog geen strook aannaaien, volgende keer weer een foto.
Tineke heeft de HW van prachtige glimmende oogjes voorzien, nu ga ik me nog even uitleven met knoopjes, laatste randjes festoneren en dan weer een foto.
Ben eindelijk begonnen met de Hidden Star. De 16 basisblokken zijn klaar, nu worden door middel van om elk blok een randje, de verborgen sterren tevoor schijn getoverd. Hiervan heb ik er nu 5 klaar.


Verder ben ik ook vast begonnen met kerstkaarten knippen, gaat nu hard de tijd, ook daar later een foto van.
En ik werd nog verwend door Tineke met een prachtig geborduurd kussentje/hangertje.
Nog heel erg bedankt hiervoor!
Zo zijn jullie weer even helemaal op de hoogte. Ga me nu geestelijk voorbereiden op mijn vroege dienst van morgen. Zeven uur beginnen, wil zeggen 6.15 de deur uit, en dit betekent dus om 5.30 opstaan, echt een straf voor mij als avond/nachtmens. Gelukkig heb ik dit soort diensten niet vaak!

3 opmerkingen:

 1. O, Marjan, wat een prachtige stofjes heb je gekocht.
  Fijn dat je nog wat leuks kon vinden.
  Lief van Tineke dat ze je dat leuke hangertje stuurde. (wat kan ze mooi borduren, vind je ook niet?)
  Een goed teken dat je weer aan het werk kan gaan, jammer dat je een minder leuke dienst hebt dan je zou willen, ik hoop dat het weer gaat met je rug.
  strekte en succes.
  groetjes A

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het weer wat beter gaat met je rug!Werk ze..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heee wat ziet het er weer mooi uit allemaal ..je aankopen helemaal toppie:) ja wat is die Tineke idd.een lief leuk aardig mens he hihihihihihihi
  tot weer en doe toch nog maar rustig aan met je rug ...
  groetjessssssss Ik.

  BeantwoordenVerwijderen