zondag 13 november 2011

9 nachten................

9 nachten later...........eerst vijf nachten gewerkt, toen mocht ik er 1 thuis slapen en toen weer vier gewerkt........nou dat hakte er lekker in. Tis nog ff wennen op de nieuwe werkplek, de computers staan op 82 cm en dat is voor mij te ver om fatsoenlijk te kunnen lezen en  nu dus vreselijke rugpijn, maar de computerbril is besteld.
Nu heerlijk vier dagen vrij, tijd om wat de rommelen en te punniken. DH is een weekendje weg en DS moest werken (afwasser bij de wok) en dus heerlijk de tijd aan mijzelf.
Ik zou de samewngestelde blokken van de flanneltjes gaan maken, maar op de een of andere manier kwam ik uit bij de mexican star en op de rand na is deze nu af!
Nou ja, af? Klaar voor op de nog te dubbelen stapel zullen we maar zeggen.
En verder houdt Sylka Mode er mee op en houdt uitverkoop. Een mooie kans mijn kast wat te vullen en dus bestelde ik het nodige wat gisteren bezorgd is:
 Wat blauw, wat rood en paars, ik ben er weer blij mee, ze hangen nu lekker op de waslijn en later nog het strijkijzer erover dan kunnen ze weer in de kast.
Nu misschien toch nog even een uurtje met flanel spelen...
Fijne week en dames van de bee: ik trakteer donderdag!

5 opmerkingen:

 1. Oef, dat was een zwaar "weekje" voor je. Kijk uit met je rug he!.Prachtige stofjes van Sylvia. Heb al weer zin in donderdag. Dus tot dan. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat mooi is tie !!! en die mooie stofjes daar zie ik natuurlijk niet naar he :))))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een vrolijke quilt, die mooie sterren!
  En wat een prachtige stofjes heb je binnen gekregen. Fijn dat je nu mooi met je stofjes kan spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie mexican star en mooie stofjes !!

  BeantwoordenVerwijderen