maandag 6 februari 2012

update

Zo, hoe gaat het ondertussen met mijn diverse projecten?
Alle flannelen blokjes zijn gequilt en de biezen zijn vanmorgen gesneden, moet nog even goed passen en meten, maar dan kan ik de blokjes aan elkaar gaan zetten.
De life is beatiful: 17 rijen aan elkaar, bezig met stichery nummer 30, dus nog 3 rijen en 5 stichery's als ik me niet vergis.
Mijn blauwe scherpe puntjes is AF, foto volgt volgend blog.
Mijn kerstkrans is AF, foto volgt volgende blog.
En de love is wordt momenteel doorgequilt, verwacht deze eind van de week af te hebben. Dan heb ik dus dit jaar al drie kleine quiltjes af, tijd om aan een grotere te beginnen en dat zal het groen/gele paaskleed worden.
Met al die toestanden heeft het huisjesbouwen even stilgestaan, maar dat haal ik later wel weer in, doe ik gewoon een poosje 2 huisjes per dag.
Verder heb ik vorige week een meisje van 6 breiles gegeven en blij gemaakt met een zak restant wolletjes en bolletjes waar ikzelf toch niks meer mee deed, zij was er superblij mee.

En verder is het genieten van het prachtige winterweer! Vrienden uit het westen belden vanmorgen al om een slaapplaats bij ons te reserveren! Voor  als het troch giet fansels!
Nou DH heeft vanmiddag al even het ijs geinspecteerd in Dokkum en het is goed gekeurd.Tot slot: quiltmiep en Gerda G hun adres nog even aan mij mailen zodat ik ze hun gewonnen lapjes kan sturen? Fijne week en tot later.

5 opmerkingen:

 1. fijn dat je man het ijs even heeft gecontroleerd en dat het positief uitgevallen is.
  ben benieuwd naar plaatjes van je projecten.
  groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd hoe je projecten eruit zien en of je nog aan het quilten toekomt met dit prachtige schaats weer.

  Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helemaal leuk om Willem op het ijs te zien:) mooie foto;s ..:)
  groetjessssssss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé dappere doorzetter, je hebt de vaart er maar in, lekker doorgaan!
  Veel schaatsplezier voor de liefhebbers bij jou thuis, wat een mooie plaatjes levert dit winterweer op, Dokkum is toch prachtig met die brede vaart en de molen op de achtergrond.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BlueHost is definitely one of the best hosting company for any hosting plans you require.

  BeantwoordenVerwijderen