dinsdag 31 januari 2012

uitslag giveaway 3 en winkelen in eigen kast

Zo, deze give away trok veel belangstelling, nog bedankt voor het reclame maken Conny!.
De meeste voorkeur ging uit aar pakket B. Ik heb de namen opgeschreven en in bakjes gedaan. Dh mocht vervolgens per bakje een winnenende naam trekken.
 Voor pakket B werd dat: Gerda G
 En voor pakket A: Quiltmiep voluit (en dus niet QM).
Dames gefeliciteerd. Graag even jullie adres naar mijn email: marjanvanderbijl@home.nl

En hoe ging het met winkelen in eigen kast?
Nou goed hoor, kwam 1 x in de verleiding maar toen heb ik even mijn kastdeurtjes opgedaan, naar alle stapels gekeken en toen was de verleiding weer weg.
Niks gekocht dus, anderhalve affo, en 29 huisjes.Iets achterstand dus qua huizen, maar dat hoop ik van de week nog in te lopen.
Ook op het gebied van kleding heb ik bedacht even de hand op de knip te houden. DH en ik zijn nogal zuinig op onze kleding en gooien alleen iets weg als het echt af is. En aangezien ik ook nog in uniform loop slijten de kleren niet zo snel. Gevolg: uitpuilende kasten en kleding die al jaren meegaat.
Ik heb dus bedacht dit jaar even niks te kopen en aan het eind van het seizoen de kleding die niet gedragen is in de zak van Max te doen. Zodat ook mijn kledingkast weer wat ruimte in komt. En dat is deze maand dus ook zonder problemen gelukt. M\ochten jullie nou denken dat ik handen vol met geld overhou: dat valt tegen. We zijn dit weekend naar center parcs geweest en hebben daar heerlijk genoten, oa van een ontbijt en avondbuffet. Dus op een andere manier wordt het geld toch wel uitgegeven, maar leuk was het wel!

6 opmerkingen:

 1. Marjan, bedankt voor je Give Away en de winnaressen: Gefeliciteerd!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gedaan Marjan met het winkelen in eigen kast, volgens mij ben je gedreven genoeg om het het hele jaar vol te houden...zelfs geen kleding kopen.....dat zou ik echt heel moeilijk vinden. Niet dat ik veel nieuw spul koop maar toch elk seizoen wel iets.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he, dat heb ik dus ;) en mijn nickname aan de haal en de lapjes aan mijn neus voorbij (lol)
  gefeliciteerd dames met jullie lapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd voor de gelukkige dames en ook voor jou, Marjanne, van harte gefeliciteerd met het niet kopen van lapjes, geen kleding en het wel ondernemen van een gezellig uitje!
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof om te lezen en ja hoor bij mij ook winkelen in eigen kast.
  Je blog geeft veel leesplezier en ik wil je graag blijven volgen.

  vrolijke groetjes Renée
  http://lappendeken.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dames gefeliciteerd met de leuke lapjes enne..Marjanne wat stoer van je om zo'n beslissing te nemen om geen kleding te kopen dit jaar... Wat leuk dat je het nu op een andere manier gaat uitgeven zoals CenterParcs.:) Ja je moet het toch laten rollen ..nietwaar..
  Groetjes Corry

  BeantwoordenVerwijderen