maandag 14 januari 2013

van een cadeautje, jelly roll, hobbymarkt en winterwonderland

tjonge jonge, wat ben ik weer verwend! Afgelopen dinsdag was onze minibee in Leeuwarden bij  Creatineke en haar dochter  Magda heeft ons allemaal verwend met een prachtig cadeautje!

Ik kreeg een pracht geborduurd hoofd van een welsh springer spnaiel en ben daar heel blij mee. Een dikke dank je wel Magda met een grote knuffel!

 Ons beelid Joke heeft een webwinkel en daar kocht ik deze prachtige jelly roll.
 Ik heb inmiddels besloten er deze quilt van te gaan maken, maar dat moet nog even wachten.
 Zaterdag was er een hobbymarkt in de Kielhool in Burgum. Het was er erg druk en vol, volgens mij een groot succes dus! Leuke winkeltjes, mooi werk om te bewonderen. Zeker voor herhaling vatbaar!
 Je kon er een workshop hartjes vilten volgen, waar Paulien, ook een beelid je dan bij hielp, ze deed het niet alleen, maar volgens mij heeft ze het behoorlijk druk gehad!

 Tot slot: ook de laatste sterren van de winterwonderland zijn klaar. Het hele zaakje is nu aan de kant geschoven en moet wachten tot het middenstuk klaar is.
 Links onder is ook af en ben nu druk bezig met het rechter onderstuk. Gelukkig is het zo leuk om te doen want het is wel veel werk.

Zo, en nu weer even het nachtleven in, as donderdag weer gewone bee.
Allemaal tot ziens!

6 opmerkingen:

 1. Ik heb twee jaar geleden in Veldhoven ook een mooie rode jellyrol gekocht, gewoonweg omdat hij ervoor riep. Hij lag hier een beetje aaibaar te wezen tot ik net hetzelfde patroon tegenkwam. Inmiddels zijn er vier blokken klaar, ik heb de kleuren een beetje aangepast door er rood bij te nemen.
  Toffe bee bij Tineke, zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer gezellige bee. Jelly rol heb ik ook al eens een quilt van gemaakt. Zo veel verschillende stofjes leuk.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar zal ik eens beginnen, je hebt weer zoveel gezellige kwebbels! Wat een verwennerij van Magda, he? Ik had jouw cadeautje al mogen bewonderen toen jij even buiten stond (LOL).
  Wat een goed idee voor je supermooie jellyroll, Joke's Stoffencarrousel heeft toch maar mooie stoffen!
  Ik vond het enig om jullie te zien verschijnen, zo leuk! Op je foto hadden we het nog rustig met onze workshop, maar als er eenmaal mensen gaan zitten om mee te doen heb je zo de tafel vol en dan blijft het lopen, echt leuk om te doen zo'n workshop.
  Wat ga je weer snel met je Winterwonderland, op de minibee was je nog met een ander blok bezig.
  Bedankt voor je gezellige postje, groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel leuke dingen laat je zien! Tot donderdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie Jellyrol voor de Pinapple !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je laat ons weer watertanden met al dat moois

  BeantwoordenVerwijderen