maandag 11 februari 2013

buckeye beauty

Soms wil je wel eens even wat anders dan stichen en doorpitten. En dus was ik meteen in the mood toen ik dit prachtige patroon zag. Even zoeken op internet en ja, gevonden!
In eerste instantie zou ik hem maken met verschillende kleuren, rrod, blauw enz maar toen ik in mijn kast gedoken was kwam ik al deze bruintjes/caramel en okergeel tegen. Blijkbaar vond ik dit vroeger heel mooi want er ligt/lag een aardige stapel in mijn kast.

 Ik ga hem de koffie quilt noemen en geef hem aan DH, die is nl verslaafd aan koffie. Dan kan hij hem lekker boven leggen bij zijn tv (waar hij zo nu en dan naar wordt verbannen als we beiden naar iets anders willen kijken).
Op de foto hieronder zit de onderste rij aan elkaar, de rest hoop ik deze week te doen.
Verder werken deze week, behalve donderdag, dan ga ik met ex-collega/vriendin Klaasje naar de beurs in Zwolle. Dat wordt vast een gezellige dag!
Iedereen een fijne week!

9 opmerkingen:

 1. dit word een mooie, ook de kleurtjes zijn zooooooooooooo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt dit prachtig!!! Ik vind de kleuren ook al zo mooi! En wat leuk, ik ga ook donderdag naar Zwolle, misschien zien wij elkaar?
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die word heel mooi Marjan...mooi patroon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi patroon, al had ik het liever in de kleurtjes gezien *Ü*...Ik ben gek op koffie, maar je weet het hé, bruin is niet mijn favoriet. Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak, dan was de wereld zo saai geweest ;-))Ik ga ook naar Zwolle, maar weet nog niet welke dag..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is mooi! Een echte mannenquilt (voor zover deze bestaan), mooie tinten voor een stoere quilt. Ik snap waarom je viel voor dit patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben niet dol op bruin maar hier is het wel heel mooi bij elkaar.
  Mooi patroon ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi patroon zeg! En ja, de naam koffiequilt past hier wel heel goed bij. Zeker als je hem met een pot koffie naar boven bonjourt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedoelde je deze vanmiddag, ik denk het niet, want ik zie geen blauw, maar wel blokjes....

  BeantwoordenVerwijderen