dinsdag 19 maart 2013

regio dag quiltersgilde en alweer de winterwonderland

Vorige week vrijdag een leuke dag gehad bij de regiodag van het quiltersgilde in Ureterp.
Alles is natuurlijk nog topgeheim want as vrijdag is de 2de dag.
Toch een blik op de 3 blomkes en flinterkes ontworpen door ons bee lid Klaske alias Kittyquilt en de door haarzelf gemaakte uitvoering, plus die van twee anderen bee-leden.

 Er werden prachtige quilt geshowed, maar voor mij was de topper deze quilt, ook al door Klaske gemaakt en ik wil er tzt ook mee aan de slag want ik vind hem prachtig!


Verder haakt ik van chennil garen, wat ik boven tegenkwam tijdens een opruimactie, deze lekker warme omslagdoek. Af en toe een uurtje, want mijn haaktechniek is niet helemaal goed, waardoor ik snel last van mijn pols krijg, maar gisterenavond heb ik hem af kunnen haken.

En nog 1 verticale lijn en het stich werk aan de winterwonderland is klaar! Dat moet lukken komende nachtdienst. De randen zitten in elkaar genaaid dus die kan ik er straks zo langs naaien.
Nog 1 nachtje werken, donderdag bee en vrijdag ga ik met een vriendin 2 nachten slapen in Apeldoorn en  leuke dingen doen! Ik hoop dat ik haar over kan halen naar het atelier van Bep te gaan, dat is daar niet zover vandaan. Oant sjen!

4 opmerkingen:

 1. Wat heb je toch heerlijk werk, dat je het quiltwerk mee kunt nemen ! Veel plezier bij Bep !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier, daar in Apeldoorn
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke plannen heb jij! Ik kan je een bezoek aan Bep absoluut aanraden, als je niet van lapjes houdt is daar nog steeds genoeg te zien en Bep zet een heerlijk kopje koffie! Tot donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen