donderdag 4 april 2013

de tijd vliegt

Niks bijzonders, maar het bloggen is er even bij ingeschoten. Ondertussen alweer naar de bee geweest, met een vriendin een weekendje naar Apeldoorn en vandaar uit naar atelier Bep, en andere leuke dingen gedaan, en gewerkt natuurlijk. Voelen jullie de voorjaarkriebels ook al, ik wel in elk geval en heb al een paar kasten onder handen genomen. Zak vol met kleding afgevoerd, vergeten breikatoen weer gevonden en dus maar gelijk weer aan het breien........heb toch niks beters te doen.
.
Op de bee bleken ineens een aantal dames met hetzelfde blokje bezig, grappig!
Een echt verslag van de bee hebben jullie ondertussen wel bij wat bee-genoten kunnen lezen.
Ik had mijn Winterwonderland meegenomen naar Apeldoorn omdat vriendin Wilma ook hiermee bezig is, zij maakt hem in het rood en laat de patchworkrand vervallen. Hier zie je alles gedrapeerd op ons hotelbedje.

 En als je in Apeldoorn bent moet je natuurlijk ook naar atelier Bep!
En dat deden we dus! Helaas was ze zelf ziek maar haar man nam de honneurs waar en heeft ons prima geholpen en van koffie voorzien.


Een hele leuke winkel om te snuffelen en we kochten daar geweldige stichery patronen (en nee: geen stof, ik heb me in kunnen houden).
Ondertussen bijna klaar met een babydeken haken, weer begonnen aan de quilters blessing, aan her doorpitten van de kerstscrap en aan het breien geslagen plus as. zaterdag op workshop om een japanse puzzel te gaan maken. en oja, voor als ik me verveel de nog niet affe geborduurde vuurtorens er ook maar weer eens bijgepakt. Binnenkort foto's van deze projecten, nu eerst douchen en naar de late dienst

3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke dagen heb je gehad,...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ziet het er gezellig uit bij Bep...
  en wat leuk om Wilma haar deel in het rood erbij te zien ,,beiden zijn mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vliegende tijd krijg je van zoveel leuke dingen bij en achter elkaar! Mooie foto's van werk en winkel. Prettige dienst en tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen