zondag 10 augustus 2014

Affo

Inmiddels zit ik in een reeks van 9 diensten, vier  laat en vijf nachten. Afgelopen nacht heb ik de bies aan de achterkant vastgezet: weer een quilt klaar! Wat een voldoening. De quilt is eigenlijk te groot voor DH om op te houden, maar hij doet zijn best.


Detail van de rand:


Gedrapeerd over de stoel:

Ik heb aardig wat foto's gemaakt, deze quilt is verkocht en gaat naar een collega van me en zal ik dus niet meer zien. Ze was helemaal weg van mijn quilt en de kleuren en vroeg steeds belangstellend wat ik ermee ging doen. Uiteindelijk kwam het hoge woord eruit: ze wilde hem wel van me kopen. We zijn het eens geworden over de prijs en nu komt hij te liggen op het bed van haar kleindochter (die met dochter bij hen inwoont).
ik heb de quilt vrij simpel met de hand doorgepit, door het kleurenspel was een ingewikkeld werkje niet nodig, met vrolijk, multicoleur garen wat er in mijn ogen goed bij paste.

Ik ga nog even door met de nachten, ben donderdag een dagje vrij en doe dan weer vijf nachten, dus de volgende quilt staat alweer klaar om mee te gaan naar het werk.
Na alle warmte lijkt het nu bijna wel herfst buiten, ondanks dat nog maar even genieten van de zomer als je kunt! Fijne week.

3 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig geworden, ik kan me voorstellen dat je collega deze quilt graag wilde overnemen, wat een feest aan kleuren!
  Succes in de nacht, ik hoop je lekker kunt werken aan je volgende project.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is die quilt mooi geworden !! En blij toe dat je weer aan het werk bent, kom je ook weer aan quilten toe :) Rustige dienst toegewenst !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig mooi quilt, zo vrolijk.
  Wel moeilijk lijkt me om een goede prijs er voor te vragen
  Werk ze.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen