donderdag 28 augustus 2014

van een gebreid jurkje en excursie op het wad....

Yes, ik kan weer wat doorstrepen op mijn lijstje!
Dit jurkje lag al heel lang half afgebreid doelloos ergens in een hoek van mijn kamer. Ik nam het weer ter hand en maakte het nu eindelijk eens af.
Meteen maar gewassen want poes heeft hem een paar keer als slaapplek gebruikt.
De kleur is in het echt wat dieper, wat meer bordeaux en ik zie hier helemaal een  klein meisje in rondstappen met een leuke maillot eronder. Ik heb een collega die een dochter heeft en die zal hier zeker blij mee zijn. Verder maakten DH en ik afgelopen zondag een vaar en wandeltocht over het wad. Hoewel het weer zaterdag onbestendig was, boften we zondag vreselijk. De zon scheen alleen maar, en met de zo typische Nederlandse wolkjes leverden dit prachtige vergezichten op en...jawel: ook zeehonden!En tot slot ben ik een nieuw klein haakprojectje begonnen voor onderweg. Ik mik op 2 per week zodat ik dan een jaar bezig ben, het uiteindeijke doel wordt een dekentje voor een ledikant. Ik ga de vierkantjes nog omhaken met wit, of misschien wel met de join as you go methode aan elkaar zetten, dat weet ik nog niet, Voorlopig kan ik me weer even uitleven met de restjes!


Zo heerlijk drie dagen vrij en ze zitten al weer lekker gevuld met leuke dingen. Morgen naar een oud collega/vriendin om samen wat te beppen en te handwerken. Zaterdag kapper en pedicure en buurtbarbeque en zondag met DH naar een quilttentoonstelling in Terband, hondje mee en nog even de bossen in na afloop. tussendoor proberen of ik voor het eind van de maand nog een AFFO kan produceren!
Allemaal een fijn weekend, geniet van je naasten!

4 opmerkingen:

 1. weer vrolijke blokjes worden dit.
  Mooi jurkje, zal je collega best blij mee zijn
  Fijne vrije dagen Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een doddig jurkje, mooi patroontje, lief kleurtje! Succes met je 2-blokjes-per-week dekentje, zou het lukken? Veel plezier met de leuke plannen die je hebt voor de komende dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie natuur foto's, en je haak en brei werk ziet er ook mooi uit.
  Een goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk bericht met een mooie afsluiting: geniet van je naasten. Dat ga ik doen :)

  BeantwoordenVerwijderen