vrijdag 11 maart 2016

Lanzarote

Vorige week zijn we met zijn drieën naar Lanzarote geweest.
Omdat DS vanaf maart t/m september stage loopt op Terschelling gaat het in de meivakantie niet lukken en hebben we het op deze manier opgelost.
De vakantie was heerlijk, goed hotel, 3 x dgs een uitgebreid buffet met heerlijk eten. Daarover dus geen klachten.Het weer viel me echter wel een beetje tegen. Het was zo'n 20/22 gr,  ook niks mis mee, heerlijk in korte broek en t-shirt. Maar al met al hadden we maar 1 mooie zonnige dag, de rest van de dagen was het half tot zwaar bewolkt.
Wel al, voor de tijd van het jaar dan, veel bloeiende planten. kijken jullie ff mee?
We hebben een paar keer gewandeld en ook een bustour over het eiland gemaakt in het "natuur" park, waar eigenlijk alleen vulkanische resten zijn, wel bijzonder om te zien:Naast de activiteiten was er ook veel tijd voor ontspanning, een heerlijk dutje, ik heb onwaar drie boeken gelezen, 1 "echt" boek, 1 op de ereader en 1 op de ipad (eerlijk verdeeld he). En ik had als handwerkje de winter twitterings mee en heb zowaar weer 1 van de stichery's afgekregen:


Maandagmorgen vroeg kwamen we thuis na een nacht te hebben overgeslagen, dus eerst maar lekker geslapen. Dinsdag stond in het teken van koffers uitpakken en wassen. Woensdag ben ik met Pauline naar een ziek vriendinnetje geweest en hierna door naar het fries museum voor de tentoonstelling breien.

En nu? Nog altijd vrij! ik had zoveel overuren dat ik een weekje aan de vakantie heb geplakt, heerlijk! Nu bezig aan de administratie (belastingaangifte), beetje handwerken en de voorjaarsschoonmaak.
Geniet van je dagen, je naasten en het handwerken en tot later!
Volgende week beloofd ook weer een leuke week te worden met bee en de jaarlijkse quiltdag in Ureterp.

3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke vakantie, wij gaan regelmatig naar dit eiland omdat mijn DH graag duikt. Geniet nog maar lekker van je vrije dagen.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor het natuurschoon, wat een mooie bloemen hebben ze daar, en dat vulkanisch steen is ook wel erg mooi (wat zal dat heet zijn in de zomer!) Zo te lezen heb je niets voor niets meegenomen in de koffer.
  Volgens mij hebben we twee zieke vriendinnetjes bezocht en de tentoonstelling was leuk, de late lunch zalig en het vervoer per OV heel ontspannen!
  Ik verheug me op het volgende uitstapje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, en een fijne vakantie gehad, en nu thuis ook lekker vrij
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen