dinsdag 5 juli 2016

2 tops

Oef, wat gaat de tijd toch vlug, hij vliegt gewoon! Voor je het weet is het halve jaar alweer voorbij. Het halve kerstjaar, waar ik zo van geniet. Want genieten doe ik, alleen zou ik nog veel meer willen doen, helaas is tijd hierin een belangrijke factor.
Enfin, niet getreurd, ik heb weer 2 tops klaar en het bericht van Trijntje dat de 2 quilts die ze voor mij onderhanden had, klaar zijn. As. vrijdag ga ik ze ophalen en dan kan ik de affe tops weer inleveren voor verdere verwerking.

Spannend! De foto's die Trijtnje stuurde zagen er heel goed uit, dus ik heb alle vertrouwen dat het eind resultaat weer subliem zal zijn.

De christmas cherry's en deze nine patch mogen mee om weer door haar te worden afgewerkt.


Wat zeg je? Lijkt wat op de vorige? Klopt, omdat ik die uiteindelijk kleiner maakte dan de oorspronkelijke quilt hield ik blokjes over. En zo ontstond het idee voor deze.
Dat ze op elkaar lijken vind ik niet erg, 1 over de bank, 1 over de stoel. Of 1 op het qultrek, mogelijkheden genoeg.
Voor nu, fijne dagen als je vakantie hebt, of nog even doorbikkelen.
Ik hoop voor je op mooi weer, persoonlijk vind ik de regen momenteel niet erg, ik werk vrolijk door tot half september. Maar als je vrij bent kun je al die nattigheid niet gebruiken.
Misschien plaats ik vrijdag wel even een sneak piek van de doorgequitle quilts,  en anders volgende week als de bies erom heen zit.


8 opmerkingen: