donderdag 26 mei 2011

Living the dream

Omdat ik bang ben me in de toekomst te vervelen heb ik het boek Living de dream gekocht. Ik zag die prachtige quilt bij quiltende Wilma en wist: die wil ik ook maken!
Ik vind stichery ook zo ontzettend leuk om te doen! Dat ik dat niet eerder ontdekt heb??!!
Mijn cotton country quilt nadert het eind en terwijl ik daarmee bezig ben maak ik mij al zorgen over wat ik hierna moet gaan doen. Ik heb dus de stichery love is voorbereid (geknipt, getekend, achterkantje erop gestreken), dat wordt  mijn volgende project.
Maar ondertussen tel ik ook even waar ik allemaal mee bezig ben, ik schrijf ze een onder elkaar, tel en.............schrik me rot. 16 quilts ben ik mee bezig. In verschillende stadia. Sommigen wachten op een bies (1), sommigen zijn deels al gequild (1), sommigen liggen te wachten op het quilten, anderen zijn nog maar in de beginfase. Gelukkig zijn het niet allemaal grote quilts en zitten er ook kleintjes tussen.
Maar de wimmies die zijn getekend en liggen te wachten heb ik hier nog niet eens bij opgeteld. 16 vind ik toch echt wel te veel dus neem ik het besluit eerst aan die uvo's verder te gaan en met pijn in mijn hart schuif ik de love is in een laatje zodat ik hem niet steeds hoor roepen. En het boek living the dream erbij...................Tot over een poosje!

3 opmerkingen:

 1. 16?!?!?!?! Ik zal ze ook eens tellen;-))
  Groetjes KLaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik durf er niet eens aan te beginnen, dat tellen.
  ;)
  groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is ook idd. een hele leuke om te maken :living the dream..ik heb het patroon ook ..misschien ga ik met je mee doen:))))
  een goed weekend...

  BeantwoordenVerwijderen