woensdag 18 april 2012

van alls wat Zo, met de vakantie in het vooruitzicht (over een dikke week vlieg ik met DS naar Turkije) had ik iets nodig om mee te nemen. Het licht op de hotelkamer daar is niet bijster, dus borduren is geen optie. Dus besloten een begin te maken met de sneeuwmannen waar ik dadelijk verliefd op was toen Paulien ermee bezig was. Het vilt had ik al besteld, de stofjes haal ik uit eigen kast. En zie daar, blok 1 is alweer een heel eind gevorderd. Voor Turkije heb ik blok 2 en 3 voorgeknipt klaar liggen, kan ik daar lekker festoneren.
Verder was ik aan een nieuw stichery project toe nadat de Living the Dream klaar ligt om te dubbelen.
Ik koos voor de kerstwensen bom, deel 1 is klaar en deel 2 al in een ver gevorderd stadium, ook deze bommetjes gaan mee in de koffer naar Turkije.
 En afgelopen zaterdag was ik van plan achter de naaimachine te kruipen maar ineens kreeg ik een "quiltbui", nam het sjabloon wat ik in Nieuw Buinen had gekocht en sloeg aan het quilten op mijn quilt van jelly roll en charm pack.Hopelijk komt het patroon een beetje over op de foto.
Meer plannen heb ik niet voor komende week, ik moet natuurlijk nog 1001 dingen doen, werken, tandarts, vergaderen, koffers pakken, bee etc, maar als ik tijd heb, werk ik aan deze drie projecten, even niks nieuws, dat komt na de vakantie wel weer.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke sneeuwman! Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast een heerlijke vakantie met je sneeuwmannen in het warme Turkije! Je christmas wish blokken worden prachtig en je laatste project is om je vingers bij af te likken!
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee om de sneeuwmannen mee te nemen. Wel heel erg grappig om ze in Turkije te gaan maken! :) Ik mocht Paulines sneeuwmannen ook in het echt bewonderen, geen wonder dat je ervoor viel! Prachtig!
  Veel plezier in Turkije!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. piep
  ik wens je een zalige vakantie toe, ik binnen veertien dagen, yes, ga me ook een stichery meedoen

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen