zondag 27 mei 2012

een paar weekjes later

Jongens, wat gaat die tijd toch vlug! Ik dacht even twee weken blog pauze en nu zijn we alweer veel meer weekjes verder.
Ik ga maar niet meer terug kijken, daarvoor is het te lang geleden. Wel wil ik even kwijt dat de vakantie heerlijk was, zo heerlijk dat ik nauwelijks aan iets handwerkerigs ben toegekomen.
Ik quilt braaf elke dag aan de jelly en charm pack quilt, toch ga ik mijn einddoel van eind mei niet halen en heb ik het opgeschoven naar eind juni.
 En verder zijn blok 1,2 en 4 van de kerstwensen klaar en is blokje drie in de maak, hiermee doe ik het bewust rustig aan want ik vind stichen zo leuk, en voor ik het weet zit ik daar steeds mee in mijn handen.
En de sneeuwmannen dan? Wel meegenomen, niet aan toegekomen, dus die liggen rustig te wachten. Niet erg want met deze warmte zouden ze toch veel te snel smelten.
En verder? Nou zoals ik me had voorgenomen: geen kleding of schoenen gekocht, en  behalve bijpassende stof voor mijn twee jelly rolls in Nieuw Buinen ook niks meer gekocht en alleen in eigen kast gewinkeld. Wel vreemd dat ik de inhoud nog niet erg zie minderen!
Deze week mag ik vijf avonden werken, dat wordt dus niet voor de bnis steekjes prikken, maar dat doe ik dan 's morgens wel hoor.
Fijn pinksterdagen allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Je jelly en charm quilt wordt heel mooi. .
  En je kerst blokjes zien er ook mooi strak uit.
  Fijne pinkster en werkse:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie quilts en je kerst blokjes zijn erg mooi gedaan!
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je zo'n heerlijke vakantie hebt gehad!
  Je jelly- en charmquilt wordt erg mooi, rustig doorgaan, dan kom je er vanzelf.
  Stitchen is erg leuk om te doen, ik kan me voorstellen dat je op de rem moet trappen om deze niet steeds te pakken.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo jij bent goed bezig.
  mooie stichblokjes, zien er super leuk uit.
  lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen