woensdag 22 augustus 2012

FFFerliefd!

Oke, ik geef het toe, ik ben onverbeterlijk! Opnieuw als een blok gevallen op onderstaande quilt die ik in de Quilt en Zo zag. Prachtig die combinatie van bruin met blauw!
 En dus.....ging ik winkelen in eigen kast. Niet precies de kleuren uit het blad, maar komt dicht genoeg in de buurt vind ik. Het bruin is wat lichter dan in het origineel en sommigen lapjes zijn wat kleiner dan aangegeven in het patroon, dus gebruik ik er gewoon wat meer.
 Maar......ik ben nog niet begonnen hoor, eerst de kerstscrapquilt in elkaar. Het naaien van de blokjes is bijna klaar en dus wordt er hard gesneden, zo hard, dat ik dwars door mijn mat heen sneed!
Ik ken mijn eigen krachten blijkbaar niet. En natuurlijk bijna in het midden, ik snij nu aan de randen, maar dat is niet echt handig.
Nou ja, 8 september ga ik een weekendje met een vriendin naar Amersfoort en nou meen ik mij te herinneren dat daar een quiltwinkel zit. Heb ik dus gelijk een goed excuus om  naar binnen te lopen!

Fijne week allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Word zeker een mooi Quilt.Veel plezier daar in Amersfoort, en je zal zeker leukere spulletjes tegen komen, dan een snij mat
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. joh, ik snap dat je enthousiast bent met de lapkes te snijden, maar moet dat nu zo;-)?
  Gaat een leuke quilt worden Marjan, leuke combi
  groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie quilt heb je uitgezocht en jee zo door je mat heen....kijk uit voor je vingers!

  Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat je een pittig type was, dat wist ik al, maar dat je zo'n krachtige hand van snijden had, dat is nieuw, zo leer je elkaar nog eens kennen, da's niet zo'n mooie snee daar midden op je mat. Maar goed, er zijn nieuwe te koop, dus het is niet het eind van je hobby.
  Ik kan me voorstellen dat je verliefd bent, tot over je oren, deze kleuren combinatie is schitterend, jouw uit eigen voorraad lapjes zijn schitterend, dit gaat een mooie worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie stofjes maar door je harde werk nu wel een kapotte snijmat

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie stofjes,mooie kleurtjes....die gaat ook weer mooi worden :-):-)succes!

  BeantwoordenVerwijderen