vrijdag 10 augustus 2012

minibee,borduren, prive

Afgelopen dinsdag ben ik bij Tineke en Magda geweest voor de minibee. Helaas waren Paulien en Froukje er niet, maar desondanks was het toch erg gezellig. De dag begon met een kleien teleurstelling voor mij. Ik had de avond ervoor allemaal stroken gesneden en het patroon voorbereid en wilde aan de gang gaan met de stars in the night. Helaas bleek ik mijn stroken te smal te hebben gesneden waardoor ik dus niks kon beginnen met dit patroon. Gelukkig had ik ook nog mijn nieuwe sticheryproject meegenomen (hierover volgende keer meer) zodat ik wel wat kon doen. Even later werd mijn dag echter voor 200% goedgemaakt omdat Magda mij met onderstaand borduurwerk verrasste!
Hier wordt je toch verlegen van? Ze had me al zo verwend met een schitterend kerstborduurwerk en nu kreeg ik er, volkomen onverwacht nog een! Nogmaals ontzettend bedankt Magda, ik ben er echt ontzettend blij mee! Binnenkort maar eens gauw langs de lijstenmaker! 

 Een dag later toog ons gezin vanuit Lauwersoog met de boot naar Schiermonnikoog. We stopten eerst op Engelsmanplaat waar we een uur wandelden met onze voetjes in het water. Circa half een waren we op het eiland waar de fietsen al klaar stonden. We reden een rondje, dronken een kopje koffie op het terras, gingen even naar het Noordzeestrand, fietsden weer een stukje en om vijf uur vertrok de boot weer om terug te keren naar Lauwersoog.
 Aldaar genoten we nog van een heerlijk visje waarna we voldaan weer naar huis gingen. Het was een zonovergoten en heerlijke dag. Helemaal toen we een dag later hoorden dat het 's middags gehoosd had in Damwoude! Ik ben echt dol op de waddeneilanden!


Allemaal een fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi borduurwerk, en dat krijg je zo.
  Is wel een mooie lijst waard.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn te horen dat de bee gezellig was, ik was helaas verhinderd, maar volgende keer hoop ik weer gewoon aan te schuiven. Wat een teleurstelling voor je dat je stofstroken te smal zijn, moet je nu nieuwe stof kopen of heb je nog genoeg over om het toch te redden?
  Wat een mooi borduurwerk heb je gekregen, dat moet een pleister op de wond zijn geweest.
  Je maakt me nieuwsgierig naar je stitchery, wat heb je nu weer onder handen?
  Heerlijk zo'n dagje uitwaaien op Schier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is een prachtig borduurwerk. Ik had er gister al van gehoord,( was even voor een bakje aangewipt)van je mooie borduurwerk en had het patroon kunnen bewonderen. maar ik snap dat je helemaal blij werd na je sneue begin van te smalle lapjes...
  ben ook erg benieuwd naar je stichery. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi borduurwerk heb je cadeau gekregen. En sterkte met je te smal gesneden stroken. Wat ga je daar nu mee doen? Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen