maandag 3 december 2012

leuk zo'n pup!

Pfff, heel leuk hoor zo'n pup, maar was even vergeten hoeveel tijd het in beslag neemt. Kom nergens meer aan toe, behalve achter het hondje aan hollen!
Het hangt aan mijn quilts en zet zijn tanden erin! Het poept en plast overal en nergens.
Maar hij kan ook heel lief zijn en gezellig spelen of je aandoenlijk aankijken met zijn kopje scheef. Voorlopig de huiskamer maar even puppie veilig gemaakt en daarom dit jaar ook geen kerstboom!
Wel afgelopen weekend drie kerstbakjes gemaakt en 2 kerstkransen. De rest van de kamer wat opgeleukt met glitters en dergelijke en natuurlijk hangen Magda haar kerstalfabeten hier te pronken! Ik had er 1 graag op de schoorsteenmantel gewild, maar dat moet helaas wachten tot volgend jaar.


 Tussen alle bedrijven door ster/blokje drie van de winterwonderland in elkaar geflanst. Deze werd in drie verschillende afmetingen gemaakt. Qua stichen ben ik nog niet zover. bezig met de laatste stukjes van deel 1 terwijl vriendin Wilma deel drie al bijna af heeft. Zij heeft helemaal de smaak te pakken en heeft intussen zelf ook een lichtbak en daglichtlamp gekocht!
 En dan hier nog even de kleine sloper, die overigens als kool groeit.
 En als je zo druk bent geweest, moet je nodig even uitrusten.

tot slot wil ik jullie nog even wijzen op de website van  Joke. Zij heeft een webwinkel en sinds kort ook een weblog en organiseert een give away onder de eerste 20 volgers van dit blog, dus grijp je kans!
Zal wel weer even duren voor ik me weer meld ivm bovengenoemd mannetje die het nog helemaal niet leuk vind om alleen te zijn.
groetjes!

7 opmerkingen:

 1. Ja wat ligt hij/zij er op de laatste foto lief bij. Ik kan me voorstellen dat je hem/haar dan heel veel vergeeft. Je hebt alles gezellig en mooi opgepimpt. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een moppie en ja alles is mooi om te pakken dat is pup eigen, wel genieten want hij zo groot. Je hebt alweer gezellig gemaakt met kersstukjes [sint is nog in het land]. Je vierkant/sterren worden ook mooi en lekker fris van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er bere...ehh puppie gezellig uit Marjan..
  Ach wat ligt tie daar lief te slapen :-):-):-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. als je em zo ziet slapen, denk je toch niet dat het een kleine sloper is. wat in skotsje.
  ach en zonder boom heb je het toch ook al gezellig gemaakt?
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marian wat een mooi manneke ligt er in het mandje.Het ziet er al echt gezellig uit binnen mooie sterblokjes gemaakt groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is ie schattig als hij zo ligt te slapen ;)

  BeantwoordenVerwijderen