donderdag 5 december 2013

Deze week

Zo Marjan, wat heb je deze week allemaal uitgespookt?
Nou, eigenlijk van alles wat.
40 kerstmannetjes werden tot kerstkaart gemaakt:Verder gaf ik wat voorrang aan de hartjes kersthanger, want die moet eigenlijk dit weekend hangen, hij is in de afrondende fase:
Ik ben begonnen een jurk te breien voor een collega (die gelukkig heel slank is, over de jurk later meer)


 Er werden geen nieuwe klokhuisjes genaaid, maar wel een stapel voorbereid en als ik uitleg wat ik tot nu toe heb, ziet het er zo uit:Er werden slecht drie hartjes gemaakt, waar Pauline ze zo uit haar mouw schudt, pers ik er met moeite af en toe een uit, maar heb geen haast.


En er werden weer vijftien hartjes afgetekend en op de plaats gespeld, maar ik vrees ook deze maandag weinig progressie.

Zo, nu twee avondjes werken en dan ga ik het weekend heerlijk het huis in kerststemming brengen.
Fijne sinterklaas allemaal en tot later!3 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig blogbericht. Wat een leuke verschillende dingen :-)
  En ik moet je zeggen dat de applecorn echt heel leuk eruit ziet.
  Succes met alles en heel veel plezier met je huis te versieren:-):-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk breiwerk is die jurk. je collega zal er erg blij mee zijn.en wat de hartjes betreft, het zal vast steeds sneller gaan en je kan niet overal direct goed in zijn...je andere werkjes zien er al zo mooi uit...
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou even op zoek naar je bruinblauwtje, stuit ik op dit bericht, helemaal niet gezien! oioi! Wat een heerlijk bericht, mooie kerstkaarten heb je gemaakt, hangt je kersthart al? Wat kun jij mooi kabelen, fraai kleurtje ook poehpoeh! Je applecore gaan lekker, het wordt al een mooi stuk dat je aan elkaar hebt. Die hartjes, ach gewoon doen, oefening baart snelheid, anders iets meer vastzetten, misschien gaat het je dan makkelijker af.

  BeantwoordenVerwijderen