maandag 23 december 2013

zoete hartjes maandag

Zo, dit wordt mijn laatste blogje van dit jaar. 
Dan heb ik er 52 geschreven, gemiddeld 1 per week dus.
om mee af te sluiten: de hartjes van deze maandag.
en weet je:
ze zijn niet eens door mij gemaakt. Afgelopen donderdag was ik er mee bezig op de bee (sorry, fototoestel vergeten, dom!). Het lukte niet en ik was dus flink aan het mopperen en voor ik het wist zat mijn voorraad van 12 hartjes bij Pauline in de tas.
Hoe zij het toch voor elkaar krijgt?
naast haar eigen hartjes maakre ze in know time de mijne erbij. Voor de vorm heb ik nog wel even geprotesteerd, maar stiekum vond ik het helemaal niet zo erg.
Geloof dat ik toch mijn nederlaag moet bekenen en moet toegeven dat het niet zo mijn ding is. Ik geef het nog niet helemaal op, maar zo snel en zo mooi als Pauline het kan zal mij wel niet gaan lukken.
Verder vliegen allerlei leuke projecten voorbij. Het randje per week heb ik kunnen weerstaan, maar voor de crocket along ben ik inmmidels gesneuveld en heb wol besteld. Worden paars tinten, als het binnen is plaats ik wel een foto op facebook.
Nu even lekker vrij, het weekend weer werken en oudjaarsdag zelf een dubbele dienst, eerst overdag en dan 's nachts weer.
Ik meld mij weer in het nieuwe jaar.
Allemaal fijne dagen, en een spetterend 2014 gewenst!
Voorzichtig met vuurwerk, geniet van je handwerken en je vrienden en familie om je heen.
Bedankt voor het lezen van mijn blog en ik geniet ook van jullie verhalen al laat ik niet altijd berichtjes achter.
Tot 2014!

4 opmerkingen:

 1. Gekkie, dat hoef je toch niet te vertellen, nu moet ik dan maar bekennen dat ik een hartjesjunk ben, ik word er zo blij van dat ik er tegenop zie dat het project voorbij zal zijn! Het was enig om te doen, schaamteloos heb ik zitten te genieten van jouw stofjes!
  Dank voor 52 berichtjes dit jaar met mooie foto's en updates van je handwerk, ik verheug me al op je volgende postje dat zeker over de Crochet Along zal gaan.
  Ik wens jou en je lieverds heel fijne feestdagen en op Oudjaarsdag en Nieuwjaarsnacht een rustige jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pracht hartjes.. Wie de naald er dan maar aan heeft geslagen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi! en ook mooi haakwerk! Ik ben benieuwd naar jouw deken :)

  BeantwoordenVerwijderen