vrijdag 14 februari 2014

verlate hartjes, beursaankopen en give away


 Het is weer gelukt, 6 hartjes deze week:


En verder ging ik gisteren met vriendin Klaasje naar de handwerkbeurs in Zwolle. Deze keer geen foto's gemaakt ter plaatse, dus dan maar even van mijn aankopen:

4 bolletjes catania voor de heb (omdat ik deze kleuren nog niet had):


Onzichtbaar naaigaren, nieuwe quiltnaaldjes (waar blijven ze toch?), een nieuwe centimeter (oude wilde niet meer oprollen), reservemes en paksel om uit te proberen:


En nog wat stylecraft. Niet voor DE deken, want het beviel me ineens niet meer dus die heb ik uitgehaald. Maar voor wat ik er verder mee ga doen (ws grannystripes, maar hierover later meer).

Bescheiden aankopen, toch een hele leuke dag geweest, na afloop heerlijk gegeten bij de mexicaan in Zwolle.


En dan de give away: het liep geen storm:
2 mensen voor A en 1 die het niet uitmaakte. Dus, diegene die het niet uitmaakte krijgt panel B, dat is Klazien, toevallig iemand van onze bee. Klazien, ik neem hem volgende keer voor je mee naar de bee!
Voor A heb ik geloot en is Annie Kingma de gelukkig! Annie kun je me je even je adres sturen (mag ook via facebook, wat voor jou het makkelijkste is)? En de andere kandidaat volgende keer meer succes!

Zo vanavond ga ik met DH uit eten en naar een concert van Dik Hout, leuk!
Fijne week allemaal, geniet van de zon als hij schijnt!


6 opmerkingen:

 1. Nou, wat leuk Marjan ! Dankjewel en tot volgende week !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik loop geloof ik wat achter ben met blog lezen..Je hebt je keurig ingehouden daar in Zwolle. Ik moet deze keer helaas overslaan. Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie bescheiden aankopen heb jij gedaan! Gefeliciteerd voor de gelukkigen van de Give Away! Fijn weekend en ook voor jou: geniet van de zon als zij schijnt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg, lees net dat ik heb gewonnen ook nog, ik was even ietsje achter met blog lezen. Stuur mijn adres even voor je op
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had dus alleen maar gezien dat ik gewonnen had, je aankopen helemaal over het hoofd gezien :) Mooie kleurtjes wol !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zo achter met bloglezen dat ik de hele give away heb gemist...verdraaid... wat een gemiste kans weer... wel fijn voor Klazien en Annie, had ik het geweten had ik voor Annie haar kadootje mee kunnen nemen... maar zie het nu dus pas...
  je hebt idd heel bescheiden inkopen gedaan in Zwolle knap hoor...ik weet niet of het mij gelukt zou zijn...
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen