vrijdag 11 april 2014

even bijpraten

het is al weer even geleden, maar vorige week ben ik bij vriendin Wilma geweest. Onze dagen samen staan altijd garant voor veel plezier en gezelligheid en zo ook deze keer. Wilma heeft jarenlang niet zo veel gehandwerkt, maar is weer aangestoken door mij en nu volop bezig. Zo maakt zij maar liefst vier dekens, 1 voor haarzelf, 1 voor haar DS en DD en 1 voor haar schoondochter in spe (de pastel0

Wat een kleurenpracht he!
En is zij ook bezig met de stitchery Winterwonderland in rood. Ik had mijn naaimachine mee en heb de delen die klaar waren voor haar aan elkaar gezet.De laatste dag zijn we samen naar Echt studio geweest in Alphen, niet zo ver bij haar vandaan. Echt een hele mooie winkel, dichtbij het station, een aanrader!

Ik kocht daar 2 boekjes van drops en even verder op bij de boekenwinkel sloeg ik deze nog aan de haak:


Nou mensen, dat was het even voor nu, tot maandag, tot de zoete hartjes!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben, je mag er echter over zo'n 6 weken wel weer een paar dagen voor uittrekken, want je moet Wilma natuurlijk wel blijven motiveren anders hebben al die schatten straks koude voeten omdat de dekentjes tekort blijven, of alleen een warme nek. Lief dat je de Winterwonderland voor haar in elkaar hebt gezet, kan ze nu zelf weer verder? Mooie winkel, mooie boekjes, ik ga me verheugen op wat komen gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Worden mooie dekens, die je laat zien
    Genoten van je uitje, en leuke aankopen
    Fijn weekeinde Groetnis Annie

    BeantwoordenVerwijderen