maandag 28 april 2014

Yeah, laatste zoete hartjes maandag!

pff, gelukt, alle hartjes zitten vast genaaid en aan elkaar, wat een feest om naar te kijken. Nu het geheel in de wachtrij om te quilten. Ik denk dat ik er nog een smalle witte rand om doe en een iets bredere roze. Op de onderste foto zie je een beetje wat ik bedoel. De roze lap kocht ik als achtergrondstof en als rand.
Nu ik het zo zie op de foto is het misschien toch wat te flets? Ik ga er nog even rustig over nadenken en meten, het heeft geen haast.
Dan met de handquilten, maar zoals gezegd: eerst in de wachtrij!De laatste hartjes boven, en het geheel onder.

Wat heb ik me verkeken op deze klus. Ik zou die hartjes wel "even" doen. Aangestoken door Pauline haar enthousiasme en werklust. Maar jongens jongens, wat viel me dat tegen! Ik geloof niet dat apliceren mijn ding is, ik hou het in de toekomst maar bij festoneren geloof ik! Of misschien binnenkort maar eens proberen op de machine.
Tot later, en als je vakantie hebt: geniet ervan!

4 opmerkingen:

 1. De hartjes zijn toch heel mooi geworden, en goed dat hebt doorgezet.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gedaan hoor, geeft wel weer voldoening dat je al zo ver bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Applaus, hij is enig én ik moet eerlijk bekennen met die blokjes ertussen mooier dan die van mij. Jij bent een hele ervaring rijker, applicatie op de needle turn manier is niet jouw ding, altijd fijn om te weten.

  BeantwoordenVerwijderen