donderdag 1 mei 2014

Quilts in wording

Momenteel heb ik drie tops onder handen:

De blauw/bruine quilt wordt doorgequilt conform het patroon in de ditch op de naaimachine. Ik vind het niet echt leuk om te doen, dus doe af en toe een half uurtje en dan heb ik er alweer genoeg van.


Deze mocht mee naar het werk en blijft daar ook en werk ik aan in de nachtdienst (behalve zaterdagnacht want dan rinkelt de telefoon bijna continu). Het patroon heb ik ook gemaakt van kerststof.


En de hidden star zit nog in de quiltring en werk ik zo nu en dan aan als ik vrij ben (niet als ik nachtdienst heb, want dan quilten mijn handjes al genoeg en teveel vinden ze niet fijn.

Ik vind het altijd lastig in te schatten hoe lang ik bezig zal zijn met quilten, duurt eigenlijk altijd langer dan ik vooraf denk. Maar zo eind juni zouden er toch drie affo's moeten kunnen zijn..............we gaan het meemaken!
Groetjes Marjan

4 opmerkingen:

 1. Mooi alle maal
  Succes er mee
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig quilts ben je aan het doorpitten.Succes!!!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eind juni 3 affe quilts? Dan heb je er flink de sokken in!. Handig systeem .... 1 onder naaimachine, 1 op standaard en een portable pitproject.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi werk heb je onder handen, maar eind juni, dan heb je vast een kaartje naalden met vleugels gevonden! Ik wens je veel gedrevenheid en doorzettingsvermogen en ik hoop dat je ons gaat verbazen en je einddoel halen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen