woensdag 30 september 2015

kleurenfestijn

Hallo allemaal,
Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat de operatie gisteren goed gegaan is. De tumor zat wat dieper dan verwacht en erg vast aan de traanbuisklier, maar het is gelukt hem weg te halen.
Hierna ben ik even op bed gegaan omdat toch alles wazig was, maar 's avonds zat ik alweer vrolijk te haken voor de tv. Weinig napijn, het trekt een beetje en traant een beetje, maar is niet dik of blauw, dus morgen weer aan het werk!
De avond voor de operatie begon ik een nieuw project om mijzelf wat af te leiden.Alhoewel, nieuw? De wol en het plan lagen er al een jaar:
Ik vond het patroon van de retro flower blanket bij haar, maar besloot niet voor drops garen te gaan, maar voor stylegraft.


Zo kan ik altijd nog bijbestellen als ik tekort kom. Voorlopige berekening is dat ik 260 van deze vierkantjes moet haken. Ik ben pas net begonnen, en de ervaring leert me dat ik zo'n drie maanden doe over een 1 persoonsdeken. De rand ga ik anders doen dan in het origineel, maar hoe precies weet ik nog niet, dat komt aan het eind. DS ligt alweer onder zijn stoere grijs/blauwe ripple deken en vertelde mij hoe heerlijk warm hij is.

En dan bestelde ik deze prachtige rood/oranje tinten, ook voor een deken want het blijft gewoon een heerlijk werkje om te doen 's avonds voor de buis. Scheepjeswol coleur grafter, vergelijkbaar met stylegraft, maar de keuze in kleuren sloot hier beter aan dan bij stylegraft.


En ik kocht deze batik in de aanbieding omdat hij bij de aanbieder uit de collectie verdwijnt. Ik wil hier een lekker wintervest van gaan maken.Nu gaat de knip weer even op de knip, eerst maar eens wat op en af maken. Maar ik word toch zo vrolijk van al die kleurtjes. Jullie ook???
Fijne week allemaal.

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren voor je deken Marjanneke! Fijn dat het goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk dat je operatie zo goed is gegaan, en ja van zulke kleurtjes word je heel vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat de operatie goed is gegaan, en je al weer kan handwerken
  Super mooie blokjes, en het garen echt gaaf de kleuren.
  Hier ga je met heel veel plezier van genieten als je avonds voor de buis zit.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleurtjes! Dat belooft weer veel mooie haak- en breisels, ik verheug me er vast op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het achter de rug is !
  Leuke projecten heb je weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Idd. Mooie kleurtjes waar je vrolijk van kan worden..heel veel plezier om er weer iets moois van te maken...maar dat gaat je wel lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ever try to automate your free satoshi collections with a BITCOIN FAUCET ROTATOR?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. If you're searching for the ultimate Bitcoin exchanger, then you should choose YoBit.

  BeantwoordenVerwijderen