dinsdag 9 augustus 2016

Granny's en meer

Zo, de zomervakantie is hier in het Noorden alweer op de helft. Dit weekend waren de eerste collega's alweer terug en nu is de tweede golf op vakantie. Ik werk nog ff door, net 6 dagen gehad, nu 1 dagje vrij, dan weer 8 te gaan.

OP de een of andere manier schiet het allemaal niet zo op momenteel, maar af en toe een beetje, dan kom je er ook.
Ben momenteel bezig met de groene rondjes, hier een voor en achterkant gehaakt voor een tas, de zijkanten en bodem zijn nog onder constructie:De blokjes voor de 16 patch die ik quilt as you go aan elkaar ga maken, liggen klaar, nog eentje meanderen. Oef, wel wat druk zo, maar ik hoop dat dit nog wat rustigere wordt met de randen ertussen:


En de granny's zijn aan elkaar gehaakt tot tas, ligt gedraaid, nu vanmiddag even kijken voor een stofje aan de binnenkant en tassenhengsels  bestellen op internet:


Zal nog wel ff duren voor hij af is, maar jullie zien hem wel weer voorbij komen tzt.

Vorig weekend heb ik aan vrienden een quilt verkocht , zij hebben de chunky churndaches meegenomen naar huis (zie foto linkerkant). Hij vond mijn kleur gebruik "heel bijzonder", waar ik dan weer wat onrustig van wordt, want dat kan je twee kanten op uitleggen.

En een collega heeft mij gevraagd een quilt voor haar te maken voor haar nieuwe slaapkamer. Zij heeft nu een hele stapel boeken mee naar huis om te kijken wat ze leuk vindt. Het wordt in elk geval geen blauw, want daar heeft ze een hekel aan. Ze dacht aan oud groen of iets heel kleurigs. Het kan nog alle kanten opgaan dus! Gelukkig heeft ze geen haast, het mag wel een paar jaar duren, dus ik kan rustig aan doen.

Geniet van je week en je naasten. Wij gaan zo even naar Dokkum en vanavond heerlijk uit eten, heb ik wel verdiend met al dat werken, ff niet koken!

1 opmerking:

  1. De 16 patch wordt wel heel mooi.
    En wat leuk dat er zoveel belangstelling is voor je quilts, 1 verkocht en 1 opdracht! Jij vermaakt je wel😊

    BeantwoordenVerwijderen