dinsdag 18 oktober 2016

Jingel bells

Nog steeds in de kerststemming, maar ik weet nu al dat ik lang niet al mijn projecten af ga krijgen….een verlening van het kerstjaar ligt op de loer!

Dit patroon heet chocolated covered sherry's. Maar ik heb bruin verwisseld met groen en nu noem ik hem:  Christmas `Covered Cherry's.

Hier omhoog gehouden door DS:En wederom heel mooi en kunstig door gequilt door quiltatelier Trijntje van der Horst uit Sebaldaburen met een prachtig verloop garen in rood/groen/wit en goud in toepasselijke kerststerren:De achterkant stof heerlijk rood met blaadjes:


En nog even gedrapeerd over de luie stoel.


Hij is al even klaar, ergens tussen ziek zijn en de keuken montage in, maar was er nog niet aan toegekomen ook te showen. geheel tegen mijn gewoonte in wacht ik met wassen tot na de kerst.
Of het nou warm of loud wordt deze kerst: wij zitten er warmpjes bij!
Vandaag een sop en opruimdagje, morgen een dubbele dienst (dwz dat ik overdag werk van 7-15 en dan weer de nachtdienst doe).
Komende dagen ben ik dus onder de pannen. Hoe gaat het ondertussen met de re-stylen van de kamer/keuken?
De keuken is klaar, we wachten alleen nog op een plintje die ontbreekt. De kamer is gesausd, deuren geverfd enz. Nu nog gordijnen die ondertussen ook besteld zijn. Nog even dan is het klaar en zal ik nog een paar foto's plaatsen.
Fijne week en tot later.

2 opmerkingen:

 1. Heel mooi gequilt door Trijntje.
  Dat scheelt heel wat uurtjes werk voor jou.
  Fijn bezit zo
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige quilt en ook nog zo mooi door-ge-quilt!!!
  Kijk uit naar de foto's van de keuken en kamer.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen