maandag 22 januari 2018

Hard gewerkt!

Hard gewerkt en alle blokken van de winding ways zitten aan elkaar!
Ben er zelf helemaal  weg van!
Nu ff goed meten en er nog een rand omheen doen. De rand en achtergrondstof kocht ik bij patch en stich die in december een aanbieding hadden: stof kopen, vulling gratis. De stof past er gelukkig mooi bij.


Dan.. de vingerhoedjes, nog 1,5 rijtje te gaan en eraan zetten en dan is ook deze top klaar. Ik ga er een rand omheen doen (omdat ik denk dat dit makkelijker quilten is op de longarm) en ik vond in de kast nog deze lap die er volgens mij wel mooi bij past.Van de moorland blanket heb ik gisterenavond week 1 afgemaakt. Nou zou het volgens Lucy 30 cm moeten zijn, ik zit echter al op 48 cm. Dus Lucy even om advies gevraagd (en gekregen) via facebook. Ik kan vanaf nu strepen overgaan slaan, anders wordt mijn deken wel erg lang. er wortel 6 weken gehaakt en 2 meter is toch echt wel genoeg.Tot slot nog iets over mijn laatste project (he, weer een? Je zou nou toch niet? nee, maar kon het niet laten).
Dit is de scrap happy nine patch die ik op internet vond. Ik gebruik hem als leaders ending project en naai dus af en toe een stukje. Ik moet 31 van deze blokjes en heb daar nu 17 van af. 
De blauwe stof heb ik nog in de kast en op de beurs in Zwolle hoop ik een leuke witte/creme te vinden, want daar heb ik ruim 3 meter van nodig.


Deze week hoop ik de resterende 1,5 rij vingerhoedjes af te maken en aan de lap te zetten. En van beide tops wil ik graag de biezen aannaaien. En dan…is mijn januari deadline gehaald. Niets gequilt aan de paasquilt, dat dan weer niet, maar daar heb ik februari en maart nog voor.
Fijne week en tot later

3 opmerkingen:

 1. Jij werkt ook heel hard, en een prachtig werk allemaal.
  De winding ways is een prachtig patroon.
  En ik heb veel tijd, want hoef niet meer naar werk.
  Fijne week
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig die Winding Ways van je. En wat een productie maak je toch, ik sta steeds weer versteld van wat je allemaal maakt. Het een nog mooier dan het ander. Je kijkt vast al enorm uit naar de longarm!
  groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat patroon van Winding Ways is prachtig, vooral in een paar tinten van 1 kleur, zoals jij het hebt gemaakt.
  Succes met je vingerhoedjes!
  Fijne week

  BeantwoordenVerwijderen