dinsdag 27 februari 2018

Alphen aan de Rijn

Afgelopen vrijdag dook ik na de nachtdienst direct m'n bed in. Tas ingepakt en toen togen wij naar Alphen aan de Rijn. We hadden al jaren het Archeon en Avifauna op ons lijstje staan, nu moest het er maar eens van komen.
Lekker gegeten en geslapen en zaterdag togen wij naar het Archeon. Het bleek een leuk museum om te bezoeken, het was fris, maar niet te fris en we genoten.

Na de avondmaaltijd en wederom overnachting bezochten we Avifauna, vanwege de kou en de vogelgriep waren niet alle dieren zichtbaar, maar er was nog genoeg te genieten.

De volgende dag gingen we , na het uitgebreide en heerlijke ontbijt, nog wandelen bij het Wildrijk in Noord Holland. Hier bloeien wilde boshyacinten, alleen waren we wat te vroeg, door de kou stonden ze nog niet in bloei. Maar al die groene puntjes beloven wel wat.


De sneeuwklokjes bloeiden wel talrijk.


Vandaag nog vrij, morgen weer de nacht in voor 6 nachten, hoop wat steekjes in mijn paaskleed te kunnen prikken.
Onderweg in de auto begonnen aan een nieuwe sjaal op de rondbreinaald en een klein begin kunnen maken. De rondbrei naald is ideaal in de auto, over drie weken gaan we een weekje naar de Eifel, dan kan hij weer mee voor onderweg en zal ik een foto plaatsen.
Meisjes, het is koud, dus kleed je warm aan en rijd voorzichtig!

1 opmerking: