zondag 30 april 2017

Keukenhof

Hoewel het niet goed gaat met m'n appendix (opnieuw ct-scan as maandag en opnieuw AB voor 20 dagen), zijn we afgelopen vrijdag naar de keukenhof geweest. Dit uitje stond al gepland en hebben we toch maar door laten gaan. Ik liep van bank naar bank naar terras, maar genoot wel van alle bloemenpracht!

Helaas hield mijn fototoestel ermee op na een stuk of 20 foto's, en ook de reserveer batterij zei direct: recharge. Vreemd, ze waren toch opgeladen? Bij thuiskomst direct weer in de lader, maar daarna gelijk weer de melding dat ik moet opladen. Denk dat ze aan het eind van hun levensduur zijn, volgende week maar even nieuwe scoren.
In elk geval is de keukenhof een aanrader! Wij waren er voor het eerst, maar gaan zeker nog een keer!

Ben benieuwd naar de uitslag van de ct-scan, opereren was geen optie zei de chirurg, dus moet de antibiotica zijn werk doen, maar loop nu al ruim 5 weken met buikpijn rond en begin het eigenlijk wel zat te worden.
Dit weekend late diensten en dan woensdag de nacht weer in.
Fijne week allemaal, er is mooi weer voorspeld voor zondag: geniet ervan!

4 opmerkingen:

 1. Hé, wat vervelend dat je meer buikpijn hebt en nog niet over is. Even afwachten dus wat de uitslag is. Hopelijk is het snel te verhelpen. Mooie foto's van de bloemen en bollen.
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's, zeker de moeite waard om eens te kijken !
  Sterkte maar weer, hoop dat je snel uitslag van de scan krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's van de bloemen.
  Wat jaren geleden ben ik er ook geweest, echt genieten.
  Sterkte , en hoop voor je dat deze kuur aan zal slaan. Niks vervelender niet fit te zijn.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi al die bloemen. Ik hoop voor je dat je je gauw weer wat beter zult voelen, fijn is het zo ook niet. groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen