dinsdag 23 november 2010

kransen ipv mandjesGeen mandjes deze week, ik was even druk met iets anders. Morgen ga ik met een vriendin 2 nachten naar Valkenburg naar de kerstmarkt. Om vast in de stemming te komen maakte ik deze week 3 kransen.
1 voor  Klaske. Ik kende haar nog niet, maar dankzij een reactie van haar op mijn blog kwam het balletje aan het rollen en ben ik nu lid geworden van de Friese Bee! Als bedankje en omdat ze momenteel aan huis gekluistert is ivm een hernia gaf ik haar een krans en heb haar vorige week even bezocht om kennis te maken. Ik was onder de indruk hoor van al haar werkstukken!
1 voor een collega die na jaren werken vertrekt van de meldkamer en voor zichzelf begint en 1 voor een vriendin omdat we morgen samen naar de kerstmarkt gaan.
De blokken van de jelly roll zitten in stroken aan elkaar, nu de stroken nog aan elkaar naaien en ff wachten op de stof voor de biezen, maar ben tot nu toe erg blij met het resultaat. Komende dagen even niet handwerken, hoewel er altijd wel iets kleins mee gaat in de tas want je weet maar nooit of je nog ergens tijd overhoudt. We gaan met de trein vanaf Woerden dus misschien toch even borduren tijdens het kletsen??

5 opmerkingen:

 1. Leuk Marian, ik herkende de middelste meteen, die lag vorige week bij Klaske in de kamer te pronken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herkende hem ook, maar dan de laatste footo!Vind die bovenste ook heel leuk!
  Heb er nog niet eens een blogje over geschreven, maar dat komt nog wel..
  Heel veel plezier en maar lekker genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha dames, welke was het nou? Ik weet het niet meer hoor! In elk geval zeker niet de bovenste!
  groet QuiltMarjannneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de onderste hoor, ik heb em even bij de foto gehouden,haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marian, leuk dat je ook naar onze bee komt. Ik vind de kransen ook altijd leuk om te maken en het zijn dankbare cadeautjes. Ik heb drie verschillende, die om de beurt mogen hangen: eentje voor Kerst, eentje voor Pasen en eentje voor de rest van het jaar. Ik zet je bij mijn lijstje in google reader. Tot 16 december!

  BeantwoordenVerwijderen