zondag 7 november 2010

WIMMIE

Dit wordt een hele dikke WIMMIE! Ik had de afbeelding natuurlijk eerst moeten draaien voordat ik ging uploaden, ik leer het ook nooit. Dit patroon had ik al een poosje op het oog en nu eindelijk besteld bij Wilma Karels. Foundationpiecing, een patroon van Heleen Pinkster. Past helemaal in het plaatje van wat ik met onze slaapkamer van plan ben..............maar daarover later meer.
Ik heb nu 1 dag vrij tussen 2 late diensten in, dus fff de noodzakelijke huishoudelijk klussen en zo fff lekker op de bank wat steekjes maken. Van de week oa 3 nachten, dan kan ik mooi patronen overnemen en bekijken wat/hoeveel stof ik nodig heb  voor deze wimmie.
Fijne week allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit Marjan!
  Ik kijk uit naar je komst op onze BEE in Leeuwarden.
  Tot dan !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marjan kwam via via op jou blog terecht en zag dat je aan een quilt gaat beginnen van Heleen Pinkster vond het leuk om te zien omdat er zo weinig quiltsters laten zien dat ze ermee bezig zijn.Zelf heb ik de quilt bosdieren van Heleen onderhanden ook erg leuk moet alleen nog het afwerkbiesje eraan zetten en dan is de quilt klaar.Ga je nu volgen want ik ben nu wel nieuwsgierig hoe de quilt gaat worden.Veel plezier Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nelleke,
  Leuk dat je me gaat volgen, maar t is een wimmie he, dus kan ff duren!

  BeantwoordenVerwijderen