maandag 24 oktober 2011

lapjes en bee

Was de vorige keer nog vergeten deze lapjes die ik bij Trijntje kocht te laten zien. Ik viel natuurlijk voor de kippen. Maar die lagen in een mandje met andere lapjes: vier voor 10 euro, nou daar hoefde ik niet lang over na te denken, blauw is altijd goed.


Donderdag was er weer quiltbee en wat was er weer een hoop moois gemaakt:, oa.:En vrijdag hebben we zoonlief met een vriendje afgezet in Walibi en zijn wij vervolgens doorgereden, eerst naar de hobby winkel van Zeewolde. Leuk, veel keus, oa. brei en borduurspullen, verfen, kralen etc en een aardig quilthoekje en daar kocht ik deze lapjes.Toen door naar de hobbywinkel van Almere, ook daar een ruime keus in verfspullen, kralen, fimo enz.
En daar kocht ik deze lapjes:De lapjes zijn overigens bedoeld voor de quilt van DS waar ik binnenkort ook weer eens mee bezig moet.
En nu ga ik soppen en boenen want morgen komt er bezoek. Fijne week!

3 opmerkingen:

  1. zo wat een mooie stofjes heb je weer op de kop getikt:) en de kip prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Las zaterdag in de krant dat er mensen in een achtbaan vast zaten, en er uitgehaald moesten worden. Moest direkt aan je zoon denken, maar hij zat er niet in?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie quilts worden er bij jullie op de bee gemaakt.En lekker veel blauwtjes heb je gekocht ze zien er mooi uit.Groetjes Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen