zaterdag 4 maart 2017

Wipjes en sjaal

Ik werk veel momenteel, weinig tijd dus om ff rustig te naaien. Maar tussen de bedrijven door haak, brei en borduur ik wel wat.
Dit zijn de wipjes waar ik momenteel aan werk:

De lap granny's groeit, ik dacht klaar te zijn, maar heb ondertussen besloten er nog een extra rij granny's aan te zetten omdat ik hem toch te klein vond. Nog 8 vierkantjes dus en daar wordt momenteel aan gewerkt.


Waar ook aan wordt gewerkt zijn de kersthuisjes, dit is voor mij nummer vier.


En dan brei ik nog een knuffel sjaal met wol die ik nog had liggen:Geen nieuwe vingerhoedjes genaaid, maar na een uitwisseling met iemand wel weer een hoop geknipt en voor het grijpen in het bakje.En dan gelukkig ook nog iets afgemaakt: Wendy's heerlijke omslagdoek. Heerlijk haakpatroon, gemaakt van 9 bollen jazz die ik nog in mijn voorraad had liggen. De sjaal werd uiteindelijk ruim 2 meter bij 36 cm en ik ben er blij  mee!
Verder werd er nog gehaakt aan de kadodeken, daar kan ik dus niets van laten zien, maar hij is al circa 130 lang en schiet dus mooi op. Tzt krijgen jullie de foto's wel onder ogen.

Momenteel midden in een reeks van 5 late diensten, volgende week werk ik ook weer 5 dagen, een dagje scholing, een late dienst en wat nachten,  het houdt je van de straat zullen we maar zeggen.
Fijne week iedereen en tot later! Wees lief voor jezelf!

5 opmerkingen:

 1. Nou zeg, je hebt dan weinig tijd om te naaien, je hebt toch weer van alles mooie gemaakt! groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige sjaal en wat veel projecten heb je onder handen, dat komt vast allemaal goed.
  Werk ze en fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie projecten heb jij onder handen. Fijn dat er ook een affo bij zit, dat geeft zo'n boost om door te gaan aan wat er nog ligt of iets nieuws. Veel plezier met je heerlijke handwerken en heel veel sterkte met je drukke werkprogramma. Wees lief voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke projecten! Werk ze ( maar gedoseerd hé )! Groetjes Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zie nu net je berichtje ;o)
  Mooi de granny,s ! Snap wel dat je er meer bij wilde maken ...mooi :o))
  Enne ...Leuk om de lapjes bij jou lapjes te zien :o)
  Ps, bij mij zitten er gelukkig al een boel aan de grote lap :o)) en ze vullen elkaar erg goed ( lees: mooi,leuk, lief ...)aan !
  groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen